Επικοινωνία Sitemap English
Ο όμιλος Parapharm είναι σήμερα o δυναμικότερος όμιλος στην προώθηση και τη διανομή των φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών προϊόντων (OTC) και ιατρικών συσκευών με σημαντική δραστηριότητα που καλύπτει όλη την Ελλάδα.


Αρχική >
Η Parapharm >
Καλωσόρισμα | Φαρμακευτικός Ομιλος Parapharm

Καλωσορίσατε στο φαρμακευτικό Όμιλο Parapharm

Στις σελίδες αυτού του site ξεδιπλώνεται η ταυτότητα του ομίλου Parapharm

Η αποστολή μας και πώς την υπηρετούμε μέσα από τις διεθνείς συνεργασίες μας. Η προσφορά μας στο διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο της φαρμακευτικής και ειδικότερα η πολύπλευρή συμβολή μας στην αντιμετώπιση του διαβήτη. Η εξέλιξη της δραστηριότητάς μας με τη συνεχή ενσωμάτωση νέας τεχνογνωσίας. Η ανοδική πορεία μας από την ίδρυση μέχρι τη σημερινή θέση του ομίλου στην ελληνική φαρμακευτική αγορά. Οι μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξής μας και οι στρατηγικές επιδιώξεις μας.

Πιστοί στις αξίες μας, επιλέγουμε με σύνεση τους συνεργάτες μας

Τους ανθρώπους του φαρμακευτικού ομίλου Parapharm, που αγκαλιάζουν το όραμά μας και διοχετεύουν σε αυτό τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό τους με αμέριστη πίστη και ενθουσιασμό. Τους καταξιωμένους εταίρους μας, που διευρύνουν το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας και συμπορεύονται στην αποστολή μας με την ίδια ευαισθησία και με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που απαιτούμε από κάθε συνεργασία μας.

Σας παρέχουμε πρόσβαση σε σημαντική πληροφόρηση

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα μας, για τους επαγγελματίες υγείας, φαρμακοποιούς και ιατρούς. 'Aρθρα σε βασικά θέματα υγείας, για το ευρύ κοινό. Τα νέα του ομίλου μας, για τους σταθερούς και νέους συνεργάτες μας.

Δεσμευόμαστε στο όραμά μας για το μέλλον

Να φέρνουμε καινοτόμα προϊόντα κοντά σε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του διαβήτη με καινοτόμες λύσεις. Να προσφέρουμε διαρκώς νέες υπηρεσίες που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες μας και υπερβαίνουν τις προσδοκίες όλων. Να στηρίζουμε με το έργο μας την οικονομία της χώρας μας.

Καλή πλοήγηση,

Βασίλειος Χατζής
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

 

PARAPHARM INTERNATIONAL ΑΕ
Ναυπλίου 17
144 52 Μεταμόρφωση, Αθήνα
τηλ: +30 210 2804000
fax: +30 210 2804090
email: info@parapharm.gr

 


PARAPHARM INTERNATIONAL ΑΕ
Γραφείο Βόρειας Ελλάδας
Μαιάνδρου 88 & Επιδαύρου 2
562 24 Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
τηλ: +30 2310 704992-3
fax: +30 2310 704914
email: info@parapharm.gr