Επικοινωνία Sitemap English
Ο όμιλος Parapharm είναι σήμερα o δυναμικότερος όμιλος στην προώθηση και τη διανομή των φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών προϊόντων (OTC) και ιατρικών συσκευών με σημαντική δραστηριότητα που καλύπτει όλη την Ελλάδα.


Αρχική >
Η Parapharm >
Οι άνθρωποί μας

Ταλαντούχοι επαγγελματίες που εργάζονται με συνέπεια και δημιουργικότητα στελεχώνουν τις εταιρείες του Ομίλου Parapharm. Διακρίνουμε καθέναν ξεχωριστά για τα προσόντα του και την προσωπικότητά του και αναγνωρίζουμε τη συμβολή του στην επίτευξη των καθημερινών και στρατηγικών στόχων μας.

Πέραν από τα απαραίτητα μέσα για τη διεκπεραίωση της εργασίας τους, τους προσφέρουμε ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, υλικό και ανθρώπινο. Θέλουμε οι άνθρωποί μας να ενθουσιάζονται με την εργασία τους στην Parapharm. Έτσι επιτυγχάνουμε την καινοτομία και την ανάπτυξη που επιδιώκουμε.

Αφοσιωμένοι στο όραμα της Parapharm, οι άνθρωποί μας σε κάθε τμήμα του ομίλου διοχετεύουν τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για τον Όμιλο Parapharm αποτελούν ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο.

Στην εταιρεία απασχολούνται 35 συνεργάτες