Επικοινωνία Sitemap English
Η δύναμη της Parapharm έγκειται στις συνεργασίες της με διεθνούς φήμης εταιρείες.


Αρχική >
Συνεργασίες >
Roche Diagnostics

Ο φαρμακευτικός όμιλος Parapharm συνεργάζεται με τη Roche Diagnostics από το 2001. Προωθούμε και διανέμουμε τα διαγνωστικά προϊόντα της Roche στην ελληνική φαρμακευτική αγορά, προσφέροντας παράλληλα όλες τις υπηρεσίες συσκευασίας και ετικετοποίησης. Από το 2011 έχουμε αναλάβει επίσης τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής (logistics) των προϊόντων διαβήτη της Roche Diagnostics.

Με την επιθετική διείσδυση των εμπορικών αντιπροσώπων μας και την ισορροπημένη σχέση μας με το δίκτυο του χονδρεμπορίου έχουμε πολλαπλασιάσει την παρουσία των διαγνωστικών προϊόντων της Roche στην αγορά των φαρμακείων. Με αυτό τον τρόπο έχουμε ενισχύσει τη θέση του ομίλου μας στην αγορά του διαβήτη.

 

Διαγνωστικές συσκευές μέτρησης και ελέγχου

Επιλέξαμε τα διαγνωστικά της Roche γιατί συνδυάζουν με επιτυχία τη μικρή διάσταση με τη μεγάλη απόδοση. Εύχρηστα, με εργονομικό σχεδιασμό και αξιόπιστα, αποτελούν πολύτιμο βοήθημα στον αυτοέλεγχο των ανθρώπων με διαβήτη:

  • Accu-Chek Aviva, Accu-Chek Aviva Nano, Accu-Chek Compact και Accu-Chek Mobile  συσκευές μέτρησης γλυκόζης αίματος με τις αντίστοιχες δοκιμαστικές ταινίες ελέγχου
  • Accu-Chek Sensor και Accu-Chek Active δοκιμαστικές ταινίες ελέγχου
  • CoaguChek XS συσκευή για την αυτομέτρηση της πήξης του αίματος
  • Accutrend GCT συσκευή για τον έλεγχο των επιπέδων γλυκόζης, χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων στο αίμα
  • Άλλα προϊόντα της Roche Diagnostics σπό την Parapharm

 

Για τη Roche Diagnostics

Η Roche Diagnostics είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα in-vitro διαγνωστικά με 30χρονη πείρα της στη μέριμνα του διαβήτη. Η έξυπνη τεχνολογία της παράγει καινοτόμες, οικονομικά αποδοτικές και αξιόπιστες λύσεις στη βιοϊατρική έρευνα και τον αυτοέλεγχο του ασθενή.

Το ευρύ φάσμα των διαγνωστικών Roche περιλαμβάνει συστήματα ελέγχου γλυκόζης, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων του αίματος, συσκευές ελέγχου των επιπέδων πήξης του αίματος, οι αιχμές τρυπήματος, συστήματα έγχυσης ινσουλίνης και πολλά ακόμη προϊόντα.

Μέσα από σημαντικές συνεργασίες, η Roche Diagnostics δίνει λύσεις στις σύνθετες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των ανθρώπων με διαβήτη και των ιατρών για τη βελτίωση της πορείας των ασθενών τους.

Η εταιρική παρουσίαση της Roche Diagnostics:
http://www.roche.com/about_roche/business_fields/about-diagnostics.htm