Επικοινωνία Sitemap English
Η δύναμη της Parapharm έγκειται στις συνεργασίες της με διεθνούς φήμης εταιρείες.


Αρχική >
Συνεργασίες >
BD Medical - Diabetes Care

Ο φαρμακευτικός όμιλος Parapharm προωθεί και διανέμει στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της BD Medical από το 1997. Από το 2011 η συνεργασία μας έχει εξελιχθεί σε αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή των προϊόντων της BD στην Ελλάδα.

Η υψηλή διείσδυσή της Parapharm σε 6.500 φαρμακεία από τα 12.000 σε όλη την Ελλάδα έχει αυξήσει την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων της BD από τους ασθενείς με διαβήτη. Τα τελευταία χρόνια η συνεργασία μας έχει αλλάξει το χάρτη του ανταγωνισμού στις βελόνες για στυλό έγχυσης ινσουλίνης, κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο στην αγορά.

 

Ιατροτεχνολογικά προϊόντα για τη χορήγηση ινσουλίνης

Επιλέξαμε τα καινοτόμα προϊόντα της BD Medical, γιατί προσφέρουν στους ασθενείς με διαβήτη ευχρηστία, ακρίβεια και έλεγχο. Η χρήση τους είναι ολοένα και ευρύτερη στη θεραπεία του διαβήτη με ή χωρίς ινσουλίνη:

 

Για την BD

Η BD ειδικεύεται στις σύριγγες έγχυσης φαρμακευτικών ουσιών, τα στυλό ινσουλίνης και τις βελόνες για στυλό ινσουλίνης. Από τους κορυφαίους προμηθευτές ιατρικών συσκευών παγκοσμίως, στόχος της είναι η ικανοποίηση των ατόμων με διαβήτη παγκοσμίως. Γι’ αυτό στα στυλό έγχυσης ινσουλίνης οι βελόνες είναι μικροσκοπικές και σχεδόν ανώδυνες, ενώ η δόση ινσουλίνης ελέγχεται με ακρίβεια, εξασφαλίζοντας αυστηρότερο έλεγχο των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.

Η εταιρική παρουσίαση της BD:
http://www.bd.com