Επικοινωνία Sitemap English
Η δύναμη της Parapharm έγκειται στις συνεργασίες της με διεθνούς φήμης εταιρείες.


Αρχική >
Συνεργασίες >
OTC >
Pulmoll Kalfany

Ο φαρμακευτικός όμιλος Parapharm συνεργάζεται με την εταιρεία Kalfany από το 2003. Μέσα από το δίκτυο πωλήσεών μας προωθούμε και διανέμουμε τις παστίλιες για το λαιμό Pulmoll σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα σε 2 χρόνια από την αρχή της συνεργασίας μας, τριπλασιάσαμε τις πωλήσεις των προϊόντων Pulmoll στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητά τους στην Ελλάδα. Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό τοπίο, οι παστίλιες Pulmoll έχουν πλέον αποκτήσει μια ισχυρή ομάδα Eλλήνων πελατών που τις αναζητά τακτικά στα φαρμακεία της χώρας.

 

Παστίλιες για το λαιμό για διαβητικούς

Επιλέξαμε τα προϊόντα Pulmoll, γιατί είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά σήματα στη Γερμανία με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο αναγνώρισης παγκοσμίως. Διατίθενται σε 10 γεύσεις, σε μεταλλικό κουτί, που επανασφραγίζεται, διατηρώντας το άρωμα αναλλοίωτο:

  • Pulmoll παστίλιες για ενήλικες
  • Pulmoll Junior παστίλιες για το λαιμό για διαβητικούς


Για την Kalfany

Η γερμανική εταιρεία Kalfany Suβe Werbung GmbH & Co. KG διαθέτει τα προϊόντα Pulmoll από το 2003. Η επιτυχία της έχει χτιστεί στην ικανοποίηση όσων χρησιμοποιούν τις γνωστές παστίλιες λαιμού Pulmoll. Η παγκόσμια αναγνώριση που απολαμβάνουν είναι αποτέλεσμα της ιδιαίτερης γεύσης για το λαιμό και το φάρυγγα, της υψηλής ποιότητάς τους, αλλά και του χαρακτηριστικού στρογγυλού μεταλλικού κουτιού τους.

Η εταιρική παρουσίαση της Kalfany:
http://www.kalfany.de