Επικοινωνία Sitemap English
Η δύναμη της Parapharm έγκειται στις συνεργασίες της με διεθνούς φήμης εταιρείες.


Αρχική >
Συνεργασίες >
Nipro Diagnostics

Ο φαρμακευτικός όμιλος Parapharm είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Nipro Diagnostics από το 2011. Στηρίζουμε δυναμικά την παρουσία της ολοκληρωμένης σειράς TRUE για τη μέτρηση της γλυκόζης στο αίμα στην ελληνική αγορά.

 

Συστήματα μέτρησης γλυκόζης αίματος

Επιλέξαμε τα διαγνωστικά της Nipro γιατί προσφέρουν υψηλή ακρίβεια, ασφάλεια και απόδοση, καθιστώντας την παρακολούθηση του διαβήτη πιο εύκολη και άνετη. Από τα κορυφαία στον κόσμο, τα συστήματα μέτρησης γλυκόζης της Nipro συμπληρώνουν την ειδίκευσή μας στο διαβήτη:

 

Για τη NIPRO Diagnostics

Η αμερικανική εταιρεία Nipro Diagnostics ειδικεύεται στα συστήματα μέτρησης γλυκόζης στο αίμα. Τα διαγνωστικά της διακρίνονται για την καινοτομία και την πρωτοπορία τους. Έχουν προηγμένες δυνατότητες μέτρησης χωρίς κωδικό, με υψηλή ταχύτητα και σε μικρό δείγμα αίματος.

Ο μετρητής γλυκόζης TRUEresult Twist είναι ο μικρότερος στον κόσμο. Η τεχνολογία αιχμής των ταινιών μέτρησης που διαθέτει δίνει ακριβή αποτελέσματα από την πρώτη φορά. Αυτό επιτρέπει στο διαβητικό να μπορεί να ελέγχει πιο εύκολα το διαβήτη του.

Η εταιρική παρουσίαση της Nipro Diagnostics:
http://www.niprodiagnostics.com