Επικοινωνία Sitemap English
Μια ευρεία σειρά γνωστών προϊόντων είναι διαθέσιμη, και η Parapharm έχει αναλάβει επιτυχώς τη διανομή τους, επιτυγχάνoντας κορυφαίες θέσεις στην αγορά.


Αρχική >
Προϊόντα >
Νέα Προϊόντα

Νέα BD Micro-FineTM +4mm βελόνα για πένα ινσουλίνης με τεχνολογία Pentapoint™

H εταιρεία BD, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο στις βελόνες ινσουλίνης συνεχίζει να καινοτομεί με την BD Micro-FineTM +4mm βελόνα για πένα ινσουλίνης με τεχνολογία PentapointTM. Η πρώτη και μοναδική βελόνα για πένα ινσουλίνης με τεχνολογία PentapointTM για λιγότερο επώδυνη εμπειρία ένεσης.

Απαιτείται 23% μικρότερη δύναμη διείσδυσης και μεγαλύτερη άνεση. Μειώνει τον κίνδυνο της ενδομυϊκής έγχυσης ινσουλίνης και της υπογλυκαιμίας. Είναι συμβατό με όλες τις πένες που υπάρχουν για τη διαχείριση του διαβήτη. Επιπλέον είναι κατάλληλο για όλους τους ασθενείς με διαβήτη ανεξάρτητα από το βάρος.

TRUEresult twist 2

Σύστημα μέτρησης γλυκόζης αίματος Της NIPRO

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση στις Ηνωμένες Πολιτείες κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα o νέος μετρητής γλυκόζης αίματος TRUEresult twist 2. Ζυγίζει μόνο 17gr., έχει ύψος 1.8cm, μνήμη 500 μετρήσεις, θύρα USB για μεταφορά δεδομένων και πρόγραμμα για σωστή διαχείριση των αποτελεσμάτων.

Ο μετρητής TRUEresult twist 2 είναι πολύ εύκολος στη χρήση, χωρίς κωδικό, με ταινίες GDH-FAD, και πολύ μικρό δείγμα αίματος(μόλις 0,5μl). Ο νέος μετρητής θα κάνει τη διαφορά στην μέτρηση της γλυκόζης στα άτομα με Διαβήτη, που χρειάζονται πολλές και ακριβείς μετρήσεις.

 

 

 

Προϊόντα Nexcare™

Η σειρά προϊόντων 3M™ Nexcare™, περιλαμβάνει ποικιλία μικροεπιδέσμων και ταινιών που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, παραμένουν στη θέση τους ακόμη και όταν βραχούν. Καθώς και προϊόντα ειδικών εφαρμογών, Ψυχρής και Θερμής θεραπείας, Επιθέματα Εξειδικευμένων Εφαρμογών, κατάλληλα για διαφορετικούς τύπους δέρματος και τραυμάτων.

 

 

 

 

 

 

Προϊόντα Futuro™

Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων υποστήριξης και ενδυνάμωσης μυοσκελετικού συστήματος για

  • τον καρπό
  • τον αγκώνα
  • τη μέση
  • το γόνατο
  • τον αστράγαλο
  • τον αυχένα

 Ιατρικά Προϊόντα

Περιλαμβάνει καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα που βοηθούν τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας να αναβαθμίσουν την ποιότητα της περίθαλψης. Είναι ηγέτες παγκοσμίως στο χώρο των ιατρικών προϊόντων καθώς και σε αυτών της στοματικής φροντίδας, όπως επίσης στα προϊόντα χορήγησης φαρμάκων και τα συστήματα πληροφοριών για την υγεία.